gorlis_gorsky (gorlis_gorsky) wrote,
gorlis_gorsky
gorlis_gorsky

Ну, і про наш український "наркотик")



Якщо ви не їли білоцерківського сала - ви не їли сала))
А ще, є нюанс. Тре брати тільки на Критому, і реально тре встигнути до 10.00, бо розбирають.
Мама, коли пацю коле на продаж, то саме сюди їде продавати. Традиція.
Так, дороге. Але щоб таке сало получилось, знаєте як тим поросятам в дупу заглядають? Як їх леліють, і як раціон формують. У тата мого спитайте.
"Вася, куди ти саму дерть сипеш, йди гички наріж! Не крупно ріж, воно їм так вкусніше! Не пали в повітці! Не давай гаряче, вони язики попечуть! Йди молодої кропиви нарви, тільки не рви отієї, що вже як рядюшка стара!"

Там в коментарях питають: "А якщо не продасться - викидати?" Бггг, ясно шо не мєсні. Головне, щоб руки не обірвали, бо вкуууусне.
Н.Овчарук
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    Comments allowed for friends only

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

  • 1 comment